Kiropraktor Helle Danhøj

Kiropraktisk behandling uden ”knæk” - NIP

Kiropraktor i Greve

NeuroImpuls Protocol (NIP) er en neurologisk tilgang til undersøgelse og behandling af hele kroppen. Forestil dig at din hjerne er en computer; den reagerer på de informationer den modtager, også selv om de er forkerte. Din hjerne kan modtage forkerte informationer på grund af smerte eller nedsat bevægelse i dele af kroppen, og det vil ændre hjernens måde at kontrollere kroppen på. Det kan medføre en ændret kropsholdning og dermed stive led.

Hvad er en NIP undersøgelse?

Undersøgelsen involver en præcis kiropraktisk bevægeligheds undersøgelse og en neurologisk undersøgelse. Det inkluderer specifik refleks test, muskel tests og undersøgelse af bevægelighed af rygsøjlen og andre led. Det er det der afgør, hvor den specifikke kiropraktiske justering skal foregå.

Kommer der et ”knæk” når jeg bliver justeret?

Nej – NIP teknikken er forskellig fra den traditionelle kiropraktiske teknik. NIP teknikken er en let tryk i ca. 10 sekunder og afsluttes med et hurtigt afsæt. Kontakten er meget specifik og giver en impuls, som genopretter den normale neurologiske funktion. Efter justeringen kan du mærke en ændret kropsfunktion; der vil være øget bevægelighed, øget muskel styrke og normale reflekser, da der nu er kommet korrekte informationer til hjernen.

Læs mere om NIP